avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare mostenire dupa tata decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare mostenire dupa tata decedat

Buna ziua,
Am aflat ca am dreptul la o mostenire ,tatal meu a decedat in urma cu cateva luni (parintii mei fiind despartiti si eu locuind cu mama ) ,urmasii fiind eu cu un frate mai mic (Care a fost in aceeasi situatie ca si mine , parinti despartiti..)
In momentul decesului tatal meu locuia undeva la tara cu mama lui . Mentionez ca tata mai are 2 surori in viata . Eu nu am tinut legatura cu niciuna dintre aceste persoane si as vrea sa aflu pe ce nume este trecuta intreaga proprietate si ce drept am eu .
Cum pot face asta ? Voi obtine informatii de la primaria de acolo ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:54, 7 Mai 2014
Copiii inlatura de la mostenire celelalte rude.Inregistrati declaratia de acceptare in termen si identificati mostenirea daca exista.
Asta intreb , exista mostenire dar cum pot sti clar ce este de impartit ? Cine e in masura sa imi dea aceste informatii pe cale legala , in afara de rudele implicate ?
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
andrei0901, utilizator
Certificatul fiscal pe numele defunctului cu bunurile acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un contract de comodat e deajuns semnatura unui parinte ori e necesara si cea a fratilor? salutare comunitate! doresc sa inchei un contract de comodat ... Claudiu007 Claudiu007 Salutare comunitate! Doresc sa inchei un contract de comodat ca reprezentant al unei firme pe care vreau sa o infiintez cu unul din parinti, fiindca ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilesc mostenitorii daca decedatul nu are copii, dar traieste mama acestuia? SurduLaurentiu SurduLaurentiu Buna seara, Cum se stabilesc mostenitorii daca decedatul nu a fost casatorit si nu are copii, insa mama acestuia traieste? Multumesc, Alina (vezi toată discuția)
Buna ziua ! - mostenire, succesiune ela112 ela112 Parintii mei sunt divortati , bunica mea din partea tatalui a decedat , in urma ei a ramas un apartament , as dori sa stiu intru cu ceva drepturi de ... (vezi toată discuția)