avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare mostenire dupa tata decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare mostenire dupa tata decedat

Buna ziua,
Am aflat ca am dreptul la o mostenire ,tatal meu a decedat in urma cu cateva luni (parintii mei fiind despartiti si eu locuind cu mama ) ,urmasii fiind eu cu un frate mai mic (Care a fost in aceeasi situatie ca si mine , parinti despartiti..)
In momentul decesului tatal meu locuia undeva la tara cu mama lui . Mentionez ca tata mai are 2 surori in viata . Eu nu am tinut legatura cu niciuna dintre aceste persoane si as vrea sa aflu pe ce nume este trecuta intreaga proprietate si ce drept am eu .
Cum pot face asta ? Voi obtine informatii de la primaria de acolo ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:54, 7 Mai 2014
Copiii inlatura de la mostenire celelalte rude.Inregistrati declaratia de acceptare in termen si identificati mostenirea daca exista.
Asta intreb , exista mostenire dar cum pot sti clar ce este de impartit ? Cine e in masura sa imi dea aceste informatii pe cale legala , in afara de rudele implicate ?
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
andrei0901, utilizator
Certificatul fiscal pe numele defunctului cu bunurile acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un contract de comodat e deajuns semnatura unui parinte ori e necesara si cea a fratilor? salutare comunitate! doresc sa inchei un contract de comodat ... Claudiu007 Claudiu007 Salutare comunitate! Doresc sa inchei un contract de comodat ca reprezentant al unei firme pe care vreau sa o infiintez cu unul din parinti, fiindca ... (vezi toată discuția)
Succesiune - parti mostenire: un frate bun si doi vitregi gabiraco gabiraco Buna ziua, Sora mea a decedat de curand. Singurele rude care mai sunt in viata, pentru mostenire, sunt eu(fratele ei) si 2 frati vitregi ( dupa ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilesc mostenitorii daca decedatul nu are copii, dar traieste mama acestuia? SurduLaurentiu SurduLaurentiu Buna seara, Cum se stabilesc mostenitorii daca decedatul nu a fost casatorit si nu are copii, insa mama acestuia traieste? Multumesc, Alina (vezi toată discuția)