contractul il au parintii mei si am facut greseala ca am inceput constructia unei case pe terenul in cauza alaturi de casa batraneasca.
actul il au facut din 1992 deci de atunci si pana acum au investit si ei ceva bani pe acolo,ma refer la anexe gard si multe altele insa ei nu au locuit acolo.problema e ca un unchi a ramas fara locuinta de ceva vreme si sta acolo(sa nu va inchipuiti ca face ceva prin curte e betiv de meserie).acum bunica isi face griji de soarta lui dupa moartea ei si se gandeste sa strice actul(el si o matusa au semnat precum ca ii dau mamei partea lor de mostenire).
#-o in caz ca strica actul ce pot face eu caci am investit ceva bani pana acum adica vreo 5000 euro plus vreo doua luni de munca zi de zi :sorry:
Daca ar actiona in judecata parintii pentru rezilierea contractului v-a trebuie sa dovedeasca ca acestia nu isi indeplinesc obligatiile asumate conform contractului. In privinta investitiilor facute trebuie sa va spun ca in cazul in care actul se strica(se rezilieaza) trebuie sa solicitati si repunerea in situatia naterioara in sensul despagubirii cu c/val. investitiilor
pai contractul e intre parintii mei si bunica.
dupa ce am citit mai atent actele vad ca de fapt mama e ste propietara a 3/4din terenul in cauza si contractul cu pricina e pentru sfertul ramas deci.....poate nu e chiar asa rau cum am crezut