avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie la un laptop cumparat fara factura, dar ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie la un laptop cumparat fara factura, dar sigilat

Buna ziua. As vrea sa achizitionez, din diverse motive, un laptop marca Acer de pe un site de licitatii romanesc. Laptopul va veni sigilat, prin curierat, si il voi achita ramburs. Intrebarea mea este daca beneficiez de garantie, inscriind laptopul pe site-ul celor de la Acer Romania, la fel ca si ceilalti proprietari. De asemenea, poate constitui o dovada in favoarea mea chitanta pe care mi-o va da curierul? Si in cazul in care beneficiez de garantie, in baza carei legi? Va multumesc mult pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:38, 7 Mai 2014
Cel mai sigur raspuns il puteti primi de pe site celor de la ACER.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune B3nassi B3nassi Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)
Problema garantie laptop Iulian_Andrei Iulian_Andrei Buna ziua, Mă confrunt cu o situatie deosebită în ceea ce privește garanția unui laptop achizitionat in luna august 2012. Despre ce este vorba ... (vezi toată discuția)
Cum interpretam 449/2003 ? raspuns hilar pop sorin pop sorin Buna ... Am achizitionat un produs de uz indelungat, nu am primit certif. de garantie chiar daca am cerut in mod expres. La sesizarea mea, ANPC decide ca ... (vezi toată discuția)