avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere intampinare

Buna ziua,am primit un plic de la tribunal(am fost dat in judecata de o persoana) si mi-i se spune sa depun intimpinarea in 25 de zile.
Termenul se calculeaza din data primirii plicului calendaristic sau lucratoare(aici trebuie sa i-au in considerare si cele 2 zile,respectiv 1 si 2 mai.Plicul l-am primit pe 24 aprilie 2014.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:53, 7 Mai 2014
calculati incepand cu 25 apr prima zi,luand in calcul si zilelel nelucratoare; ajungeti ca data 19 mai,dar mai verificati.
Sunteti in termen.
Depuneti rapid si nu va jucati cu termenul.
Daca nu stiti sa o redactati se poate ocupa u avocat de toate problemele.
Trebuie sa solicitati si probe in aparare daca aveti.
Termenul se calculeaza potrivit disp.art 181 c.proc.civ., respectiv nu se ia in calcul ziua de la care incepe sa curga ( ziua comunicarii - a datei de pe stampila) si nici ziua cand se implineste termenul, astfel ca intre cele doua trebuie sa ramana 25 de zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de apel tribunal taie taie Buna dimineata, In data de 08.10.2015(data postei) am primit raspuns de la Tribunalul Bucuresti pentru procesul judecat in data de 21.09.2015. In ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul ? ContSters382135 ContSters382135 S a dat termne 10 zile pentru plata unei taxe judiciare = apel . Cum se calculeaza ? Calendaristic sau zile lucratoare ? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)