avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutatie/buletin la domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutatie/buletin la domiciliu

Buna ziua,acum 1 an si ceva parintii mei mi-au facut acte de v/c pe casa cu clauza ca trebuie sa le ofer un spatiu de locuit,fara alte precizari.Acum din x neintelegeri vor sa ma dea afara din casa si sa isi faca buletin cu adresa la locatie.Intrebarea mea este :Poate sa isi faca buletin la adresa in cauza daca eu nu imi ofer permisiunea?si ma poate da afara sau se poate anula contractul de vanzare/cumparare?
V-au vandut casa lor cu clauza de habitatie sau uzufruct in favoarea lor ?
Buletin isi fac fara acordul dvs si pot cere evacuarea dvs in instanta.
Nu pot anula contractul.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
gi-jane2, moderator
au pus doar clauza sa le las un spatiu din casa pentru locuit,nu la toata casa
Atunci e bine, nu va pot da afara.
Puteti cita exact din contract ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager liviu25 liviu25 ce inseamna exact contract vanzare-cumparare cu UZUFRUCT VIAGER,k m am dus la politie sa mi skimb buletinu,si trebuia sa ii aduc pe ai mei,sa dea declaratia de ... (vezi toată discuția)
Uzufruct, refuz acte pentru cartea de identitate catalinpicea catalinpicea am si eu o problema cu aceasta clauza de uzufruct ,am cumparat apartamentul in urma cu ceva ani de la parintii mei,am fost sa schimb buletinul si militista de ... (vezi toată discuția)
Mă poate da afară din casă? gabrielaIv gabrielaIv Bună seara, am și eu o întrebare locuiesc cu părinții, sunt singurul copil, sunt căsătorită și am doi copii, apartamentul este trecut pe numele ... (vezi toată discuția)