avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren intravilan

Am cumparat in 2012 un teren situat in intravilanul localitatii conform cadastrului, iar zilele trecute am aflat dela primarie mi s-a trecut acest teren in extravilanul localitatii.
Va rog sa-mi spuneti daca este posibil asa ceva?
Mentionez ca nu am fost instiintata de acest lucru si ce pot face.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:08, 7 Mai 2014
Nu exista baza legala pt. aceasta trecere. Dreptul de proprietate a fost intabulat conform unei schite cadastrale.Cereti un extras de informare de la cadastru. Costa 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara cadastru ,intabulare si alte formalitati funciare costigina costigina Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie.Doresc sa cumpar un teren extravilan, de la un mostenitor,dar pe titlul de proprietate mai este ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren felisana felisana Buna ziua! As fi interesata de achizitionarea unui teren in suprafata de 5-10 ari. Nu am mai cumparat niciodata si as avea nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Teren incadrat in acte ca intravilan, in realitate insa... pricopes pricopes Buna ziua, As dori un sfat din partea dvs. cu privire la o problema legata de cadastru. Anul trecut, prin iunie, am cumparat 1300 m2 de pamant intr-o ... (vezi toată discuția)