Buna ziua,
In urma sentintei date de catre tribunal in ceea ce priveste divortul meu, am hotarat sa fac apel, asta a fost in urma cu ceva timp. Acum doresc sa retrag apelul din cauza ca nu pot achizitiona o locuinta cu credit ipotecar, iar eu vreau sa se finalizeze hatararea data prin sentinta de divort. Ce trebuie sa fac si cat timp va dura oare pana la finalizare?
Va multumesc mult de tot !
Putine detalii,fiti mai explicit!!!La prima infatisare cand Judecatorul striga amanarile strigati si dv. nr. de ordine!Cand ajunge la dv. spuneti ca renuntati la apel!Judecatorul ia act si ati incheiat problema! Asteptati decizia o luna,doua sau va interesati dv la arhiva!!!
fosta sotie a deschis proces de divort, am fost de acord cu vina comuna, dar la scurt timp de la aceea decizie a mea prin care am fost de acord cu divortul au aparut unele situatii care m-au determinat sa cer apelul (copii, partaj...) am primit sentinta de divort prin care casatoria era desfacuta, insa nu era definitivata (sper ca ma exprim bine) ulterior am primit citatie la apelul cerut de catre mine. Intre timp anungand la " o intelegere" cu fosta, am decis sa nu mai merg mai departe cu apelul, si am incercat sa cumpar un apartament cu credit ipotecar, ajungand la notar au constatat ca nu are rost sa intocmim actele deoarece implica prea multe probleme "in comun" partaj, semnarea de catre fosta a contractului de cumparare-vanzare... Prin urmare vreau sa renunt la apel si vreau sa se definitiveze sentinta de divort asa cum a fost stabilita, problema e ca am la dispozitie mai putin de o luna sa finalizez sentinta altfel pierd creditul "obtinut"
Apelul va fi peste 2 zile. intrebarea era daca pot sa urgentez cumva prin declaratii sau ceva de genul acesta ca sentinta sa fie definitivata mai repede.
Va multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort, partaj
BYA_NELY
in 2 zile am prima infatisare de divort,am fetita in intretinere in varsta de 9 ani si jumatate, tatal ei,de cand a plecat de 6 luni,nu m-a ajutat la ... (vezi toată discuția)