buna ziua. am o problema si nu stiu cum as putea.o rezolva. acum un jumatate am vandut masina proprietate personala unei persoane care neavand toti banii a dorit sa o ia in 2 rate. am fost de acord cu conditia sa facem cat mai rapid actele pt a o scoate de la cheltuieli . mi.a promis ca in cel mai scurt timp, cand face rost de bani sa rezolvam si contractul de vanzare- cumparere. dar fara sa stiu cum sta treaba i.am dat toate actele masinii, la solicitarea lui, inclusiv cartea de identificare a masinii. si acum bineinteles ca nu mai vrea sa faca acte cu mine, deoarece a vandut masina cumparata de la mine altcuiva. si din cate am inteles a fost vanduta pana in momentul de fata de vreo 3-4 ori . intrebarea mea este: ce pot sa fac sa imi scot autoturismul de la impozit si din evidenta politiei, deoarece nu vreau sa am probleme din cauza aceasta. va multumesc si sper sa gasesc un raspuns la dvs
asa stiam si eu.... aveti idee cam cat ar ajuge cheltuielile de judecata? cu aproximatie nu exact. si pot sa cer sa plateasca el cheltuielile? va multumesc pt ajutor