avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vandut masina fara sa fac contract vanzare- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vandut masina fara sa fac contract vanzare- cumparare

buna ziua. am o problema si nu stiu cum as putea.o rezolva. acum un jumatate am vandut masina proprietate personala unei persoane care neavand toti banii a dorit sa o ia in 2 rate. am fost de acord cu conditia sa facem cat mai rapid actele pt a o scoate de la cheltuieli . mi.a promis ca in cel mai scurt timp, cand face rost de bani sa rezolvam si contractul de vanzare- cumparere. dar fara sa stiu cum sta treaba i.am dat toate actele masinii, la solicitarea lui, inclusiv cartea de identificare a masinii. si acum bineinteles ca nu mai vrea sa faca acte cu mine, deoarece a vandut masina cumparata de la mine altcuiva. si din cate am inteles a fost vanduta pana in momentul de fata de vreo 3-4 ori . intrebarea mea este: ce pot sa fac sa imi scot autoturismul de la impozit si din evidenta politiei, deoarece nu vreau sa am probleme din cauza aceasta. va multumesc si sper sa gasesc un raspuns la dvs
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
koko_b, utilizator
Formulati plangere in instanta impotriva persoanei careia ati vandut auto fara incheierea formalitatilor legale
asa stiam si eu.... aveti idee cam cat ar ajuge cheltuielile de judecata? cu aproximatie nu exact. si pot sa cer sa plateasca el cheltuielile? va multumesc pt ajutor
Contravaloare solutionare in instanta este conditionata de pretentiile aparatorului dv
Aveti dreptul sa solicitati daune
am inteles cum sta treaba. va multumesc pt informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma - vanzare masina nerecunoscuta de fostul proprietar Cucos Andrei Cosmin Cucos Andrei Cosmin Salut. In Mai 2016 am vorbit cu un coleg de al meu sa-i cumpar masina. Am ajuns la un consens sa o platesc in rate, pentru ca nu imi permiteam sa ii dau din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!acum 1 an am cumpărat 1 masina pt o prietena ,trecând.o ... Narcis63 Narcis63 Bună ziua!Acum 1 an am cumpărat 1 masina pt o prietena ,trecând.o în contract pe numele ei dar am făcut o chitanta cu vânzătorul ca de la mine a primit ... (vezi toată discuția)
Am vândut mașina în rate dar am luat țeapă: nu am primit niciun ban. mi-o pot recupera? Nblade Nblade Am vandut o masina catre un cunoscut prin contract de instrainare dobandire la care am atasat o anexa in care se specifica ca respectivul imi va plati masina ... (vezi toată discuția)