avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata impozitului pe venit din activitati online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata impozitului pe venit din activitati online

Buna seara, as dori sa va intreb daca trebuie platite ceva taxe pe venitul generat online/internet.
Eu sunt freelancer creez logo-uri/site-uri diferite servicii pentru anumite firme/persoane.
Acestea imi platesc o suma de bani in contul meu de paypal iar eu retrag acesti bani pe card la banca din Romania de la ATM.
As vrea sa stiu unde si daca trebuie sa declar acesti bani si cat la % trebuie sa platesc din aceasta suma ? Exista o limita pentru care nu se plateste nici un fel de taxe?
Care sunt sanctiunile pentru neplata acestor taxe?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
basarab2014, utilizator

Alte discuții în legătură

Acest tip de munca se supune codului fiscal actual? avatar9 avatar9 Salutare. O persoana, care lucreaza ca persoana fizica (programator freelancer) prin intermediul unui site (Freelancer punct com) ce apartine unei firme din ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza pay pal alby_alina alby_alina Buna. am aplicat la un job part time si online .am sa va spun in mare despre ce este vorba si as dori cateva sfaturi si lamuriri din partea dumneavostra ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)