avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

buna ziua, va roga sa ma ajutati cu un raspuns; un concediu medical acopera 8 ore pe zi ,sau motiveaza ziua sau noaptea pentru care se acorda? pentru cei care lucreaza in ture de 12cu 24 . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 14 Mai 2014
Un concediu medical acopera toata ziua (24 de ore).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez pe postul de asistenta medicala intr-un spital ... 123AR 123AR Buna ziua! Lucrez pe postul de asistenta medicala intr-un spital de stat. In contract scrie 8h/zi, 40zile/ saptamana, dar eu lucrez ture de 12 ore (fara spor ... (vezi toată discuția)
Munca in regim 12/24 loredana080380 loredana080380 As avea o intrebare cu referire la munca in regim 12/24. Am preluat o firma la care am facut angajari in program 12/24, 21 zile de concediu de odihna. 1. ... (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal si acordare concedii alexysinlove alexysinlove Buna ziua, - stabilind repausul saptamanal la tura de 12/24,12/48 dupa 48 de ore de munca (4 ture, in chiar cele 48 ore libere de dupa al 2 set de 12 cu 24) ... (vezi toată discuția)