avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Infiintare firma in vecinatatea garajului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Infiintare firma in vecinatatea garajului

Buna ziua,

Langa garajul meu se afla o camera care urmeaza a fi vanduta pentru sediu de firma sau spatiu comercial.

Intrebarea mea e: cel ce o va cumpara va avea nevoie de acordul meu pentru a isi infiinta firma? Dar daca o firma doar isi muta punctul de lucru acolo?

Vecinatatea acelui spatiu este contituita doar de garajul meu si apartamentul de deasupra.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 15:27, 9 Mai 2014
Buna ziua!
Pentru a-si putea infiinta o firma, trebuie sa completeze niste acte la Registrul Comertului, printre care si o hartie cu acordul vecinilor, daca se afla intr-un imobil comun. Prin urmare va avea nevoie de acordul d-voastra, daca impartiti un perete cu spatiul respectiv.

Cu stima
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l., Consultant protectia mediului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic intr-o casa cu curte angel12 angel12 Buna ziua, dorim sa deschidem un cabinet stomatologic la parterul casei unde locuim si vrem sa stim daca este necesar acordul veciniilor pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Garaj transformat in spatiu comercial markyballer markyballer Buna ziua, Am intentia sa cumpar un garaj din sectorul doi de la parterul unei vile. Vreau sa stiu cam de ce acte am nevoie pentru a putea transforma acest ... (vezi toată discuția)
Acord vecini bianca27 bianca27 Buna ziua, Mai este nevoie de acordul vecinilor daca se subinchiriaza un spatiu, avand la baza un contract de inchiriere pt suprafete cu alta destinatie ... (vezi toată discuția)