avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont blocat
Discuție deschisă în Executare silită

Cont blocat

Buna ziua,

Cum procedez in cazul in care o banca ma ameninta cu executare silita in conditiile in care am facut platile la zi dar contul este blocat din cauza unei popriri si banca nu are acces la ei.
Poprirea o face angajatorul lunar si o trimite in contul executorului...
Banca ma someaza cu o alta executare deoarece spun ei ca eu trebuie sa-mi rezolv problemele cu poprirea ..dar eu nu stiu cum sa procedez..si daca este treaba mea. Daca banca nu are solutii sa-si acceseze contul .. ce as putea face eu???? Nu ar trebui ca executorul sa anunte lunar bancile catre care a trimis blocare de conturi ca suma a fost retinuta si virata in contul lui si astfel sa deblocheze conturile???? nu stiu.... ma intreb si eu....!!!

Alte discuții în legătură

Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare ... Alex199018 Alex199018 Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare de 30000lei eu fiind girant, a platit o parte din rate iar la un moment dat nu a mai platit, in ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)