avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Dosarul Mitica Dragomir si pozitia LPF
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Dosarul Mitica Dragomir si pozitia LPF

Liga Profesionista de Fotbal ar trebui sa se constituie in parte vatamata pentru recuperarea prejudiciului deocamdata suspectat de procurori sau trebuie sa astepte terminarea procesului?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:20, 8 Mai 2014
In conditiile in care a suferit un prejudiciu trebuie sa se constituie parte civila.
In caz contrar se poate prescrie si nu poate astepta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul de mediere, posibila portita pentru invinuit dree dree Buna seara. Am o verisoara in urmatoarea situatie: La inceputul anului 2012 a fost inselata, cu o suma considerabila de bani, de catre un individ. A depus ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie pentru constituire parte civila ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: - ca urmare a distrugerii unui chiosc provocata de autori ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru recuperarea prejudiciului Florin.Frusinoiu Florin.Frusinoiu postez din nou aici pentru ca primul post l-am plasat in alta sectiune si cred ca aici este mai portivit. Problema mea este in felul urmator: in anul 2009 ... (vezi toată discuția)