avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de risc

Se mai poate recupera suma achitata cu titlu de comision de risc pe#-o parcursul derularii unui contract de credit bancar, daca acest credit a fost achitat in totalitate in 2012? (contractul a fost incheiat in anul 2008).#-o
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:33, 8 Mai 2014
Nu. Contractul trebuie sa fie in vigoare la momentul introducerii cererii de chemare in judecata. Chiar daca se ramburseaza in totalitate in timpul derularii procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane abuzive neluvot2008 neluvot2008 Buna seara.As dori cateva informatii referitoare la determinarea abuziva sau nu a unor comisioane .Am contractat un credit in 2006 la BCR pentru care am platit ... (vezi toată discuția)
Comisioane credite ipotecare tasmed tasmed Am un credit ipotecar in CHF cu dobanda fixa. In plata lunara a datoriei este inclus un comision de risc de 0.15% din soldul creditului. Dupa cum am citit in ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de prescriptie a dreptului material la actiune? neluvot2008 neluvot2008 Buna ziua! As dori sa aflu daca exista termen de prescriptie pentru clauzele abuzive cu nulitate absoluta dintr-un contract de credit si care sunt etapele ... (vezi toată discuția)