avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abandon de familie- procedura de citare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abandon de familie- procedura de citare

daca o dau in judecata pt abandon. mentionez ca adresa ei din buletin este la mine unde va primii citatiile
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:34, 8 Mai 2014
La adresa din buletin. Pe langa aceasta, puteti sa indicati si o alta adresa daca stiti ca acolo locuieste in fapt si va fi citata la ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea programului de vizita LIANA82 LIANA82 am deschis proces pentru schimbarea programului de vizita pt ca nu pot sa respect programul anterior, deoarece mi-am schimbat domiciliul in strainatate ... (vezi toată discuția)
Luare in spațiu Rusu Florentin Rusu Florentin Buna ziua! Am facut cuiva buletin pe adresa mea ( in urma cu vreo 2 ani ). De cateva luni primesc înștiințări de la firme la care el a facut contracte pe ... (vezi toată discuția)
Citare parat la adresa unde nu locuieste. consecinte molnarcsilla molnarcsilla Cum pot chema pe cineva in judecata,daca nu ii cunosc adresa?Mai precis,nu locuieste la adresa din buletin.Unde va fi trimisa citatia de chemare in instanta? (vezi toată discuția)