avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu un marocan in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu un marocan in Romania

Buna ziua!As dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare (pentru amandoi)pentru o casatorie in romania cu un cetatean marochin si in cat timp isi poate lua pasaportul roman?multumesc frumos
Incep cu a doua intrebare: nu va putea avea pasaport romanesc doar pentru ca s-a casatorit cu un cetatean roman. Dupa ce va casatoriti va trebui sa ceara permis de sedere pentru membru de familie al unui cetatean roman.

In legatura cu actele necesare pentru casatorie cititi aceste topicuri si deschideti link-urile din ele, veti gasi toate explicatiile:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Ar fi bine daca ati merge la Starea Civila unde vreti sa va casatoriti ca sa va faceti o lista cu actele de care are nevoie.
Am inteles.Multumesc frumos de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie si viza de sedere younes younes ma numesc ahmad younes sunt din israel am venit in romania la prietena mea si vreau sa intreb ce acte imi trebuie pentru casatorie si pentru viza de sedere pe ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)