avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa se inscrie in certificatul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa se inscrie in certificatul de cazier judiciar?

Acuma 2 ani am furat dintrun magazin. Am fost prins....am fost dus la politie mi sa luat amprentele mi sa facut poza.....dupa o luna am fost chemat la parchet.....pentru 100 de lei. Am mai dat inca o declaratie iar din cele din urma dupa 2 luni am primit acasa neinceperea urmarii penale si o amenda de 300 de lei. Am platito si acuma intrebarea: vreau sami scot cazierul. Am cv scris in el? Caimi ttrebuie la munca in austria. Va multumesc!
Buna ziua,

Banuiesc ca amenda respectiva a fost amenda administrativa. Aceasta e o sanctiune care se trece in cazier.
Dacă vă este necesar certificatul de czier judiciar, fiind vorba despre o amendă administrativă, aceasta un ar trebui să fie menționată pe certificatul de cazier.
În certificatul de cazier judiciar se înscriu sancţiunile penale din hotărârile judecătoreşti rămase definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa 34eduard 34eduard acum vreo 4 ani am primit o amenda administrativa o prietena a furat si eu stiam la politie mau bagat ca tainuitor si mia trimis amenda acasa nu am platito dar ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket / cazier ContSters292108 ContSters292108 Buna ziua! Am si eu o mare problema. Am fost prinsa furand din supermarket niste produse cosmetice in valoare de 75 de lei, pe care nu le-amprezentat la casa ... (vezi toată discuția)
Cazier, daca fapta penala a fost savarsita in timpul minoritatii? tess66 tess66 Daca o persoana a furat la 13 ani( are dosar cu amprente atat) si la 18 face scoala de soferi , cazierul este \"curat\" ? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)