Buna ziua ...sa incep asa am venit baut acasa am luat cheile de la masina lu cumnatamiu care sta cu mine in aceeasi casa am facut accident FARA VICTIME a venit politia am suflat in prostia aia 0,77 mi a iesit dupaia am fost la sange si nu am nici permis de conducere ...Intrebarea mea este: Pot scapa cu amenda administrativa ? ca unii mi or spus ca da alti ca nu ..si plus de asta nu mai am nici antecedente penale :D
Cand am fost la politie , mi a cerut copie dupa fisa de scolarizare pentru conducerea autovehiculelor . am intrebat de ce ? si mi a zis ca am un minus la dosar si din cate mi a zis la furt nu mai sunt bagat ca cumnatul meu nu a depus plangere si as avea doar conducere fara carnet sub influenta alcoolului ...eu lam intrebat pe politist cand as mai putea sa dau de carnet si el mi a raspun peste un an dupa ce a ramas definitiva hotararea judecatoreasca ...si eu ia m zis pai si daca imi iau 2-3 ani cu suspendare tot dupa un an pot sa dau ? da dupa ce a ramas hotararea judecatoreasca definitiva ...Pana la urma ce sentinta ma asteapta asa in mare parte ? si este adevarat ce mi a zis politistul ?
Nu ati specificat daca in accident au fost implicate si alte persoane,... ati intrat in alta masina sau doar masina dvs. a fost implicata? Am inteles ca fara victime dar in cazul in care ati produs si alte pagube cel mai probabil victimele vor vrea sa isi recupereze prejudiciul. Caz in care vi se mai adauga cateva chestii la dosar (daca nu va intelegeti cu partea/partile pagubite), partile pagubite vor fi chemate ca martori (si nu va vor "lauda" in fata instantei va asigur, marturia lor influenteaza pedeapsa data de judecator).
am dat intr un parapet si un pod ...Atat ...Si cand am fost la procuror la m intrebat la ce sentinta sunt incadrat ? si domnu mi a zis ca dupa cum vede el dosaru 6-10 luni cu suspendare eu ia m zis bine , si cand as putea sa dau mai repede de carnet si el imi spune ca dupa ce a ramas definitiva hotararea judecatoreasca trebuie sa merg in audienta la comandantul politiei ....oare o fii adevarat ?
Condus fara permis
BlackT
Buna seara, in seara asta patit ceva grav, m-am plimbat cu un amic prin parcare dupa care am iesit pe domeniul public ( nu am permis, dar sunt la scoala ), si ... (vezi toată discuția)