avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Pana in august 2013 am lucrat la o firma si aveam poprire pe șalariu,am plecat si timp de 8 luni am lucrat la o alta firma,in aprilie m-am intors la vechea firma si domnul de la personal si-a adus aminte ca eu aveam poprire pe salariu si ca trebuie sa opreasca!mentionez ca nu a mai primit nici o hartie de la executor si nici la firma unde am lucrat 8 luni nu mi sa pus poprire pe salariu!va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionela Manea , Consilier juridic 07:41, 9 Mai 2014
La firma la care ati lucrat 8 luni nu v-a pus poprire pentru ca executorul nu a stiut de noul loc de munca.Curios este ca in cele 8 luni nu a observat ca ati plecat de la vechiul loc de munca si nu a mai trimis nici o hartie, vazand ca nu se mai pune poprire.Daca acum v-ati reintors la vechiul loc de munca si practic este un alt contract nu poate sa va puna poprire decat printr-o alta dispozitie a executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar - executare silita kruk marius1088 marius1088 Buna ziua, Doresc un sfat in urmatorul caz. Am avut un credit luat din 2011 la Unicredit. Acum un an jumate, au inceput sa imi opreasca din salariu 1/3 ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu adrianblanaru adrianblanaru Buna ziua ! Sunt salariat,mi se opreste prin firma unde lucrez o pensie alimentara si o poprire ,la o banca cu care sunt in litigiu.Apartamentul mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire de la executor + angajator Parthena Parthena Buna ziua! In august 2019 m am angajat și avand o executate in spate, s a pus poprire pe salariu. Contractul meu de munca a fost unul determinat pentru ca ... (vezi toată discuția)