Am avut un credit luat din 2011 la Unicredit. Acum un an jumate, au inceput sa imi opreasca din salariu 1/3 treime. In urma cu 3 luni am ramas fara acel loc de munca. Intre timp am reusit sa ma angajez din nou la alta firma.
Astazi, in data de 16 August 2016, la mai bine de 3 luni de la ultimul loc de munca pierdut, am primit instintare de la Banca Transilvania, ca mi s-a pus poprire in valoare de 4300 de RON pe cont, desi in cont nu aveam toata suma aceasta.
Eu imi iau salariul la alta banca decat cea din Banca Transilvania, care sunt sansele ca sa ma trezesc in urmatoarele zile / saptamani / luni poprire si pe celalalte conturi bancare unde mi se vireaza banii salariu ?
Daca poprirea , facuta de un birou executoresc , in numele Kruk, s-a facut deja la B. Transilvania...si eu depun in fiecare luna in acel cont o suma de bani lunar ca ea sa fie trasa pt poprire, pot sa previn sa numai puna poprire si pe alte conturi ?
Sau care ar fi cel mai bun sfat al dvoastra sa procedez ?
Blocare conturi
lorelay1
Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu
mariuscox
Am si eu o intrebare.
Am o poprire pe salariu si pe toate conturile pe care le detin in banci.
In momentul in care a venit poprirea pe salariu, firma la care ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
vytyman
Buna ziua,
Acum o luna mi s a facut poprire pe salariu in urma unui ordin judecatoresc .Am primit anterior atat sotia mea cat si eu instiintare ca ni se ... (vezi toată discuția)