avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Am si eu o intrebare.
Am o poprire pe salariu si pe toate conturile pe care le detin in banci.
In momentul in care a venit poprirea pe salariu, firma la care lucrez a inceput sa vireze 30% din salariul meu catre executor. Totusi, chiar daca vireaza aceasta suma lunar, daca restul de salariu mi-l vireaza mie in cont, banca unde am contul infiinteaza si ea la randul ei poprire pe inca o treime din banii primiti in cont. Este normal si legal acest lucru? Ce posibilitati as avea ca restul de doua treimi din salariu sa imi ajunga in cont fara a mi se mai lua alti bani? Sau singurele optiuni ar fi sa ii incasez cash sau in alt cont bancar (de exemplu al mamei mele)?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 13:50, 10 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Mergeti la executorul judecatoresc si ii comunicati ca pe contul de la banca X vi se vireaza diferenta de salariu. Ii solicitati sa va dea sau sa trimita personal o adresa catre respectiva banca prin care se dispune sa nu vi se mai opreasca din banii de salariu virati in cont.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Jurist90, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu banca floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Daca a fost instituita poprire de catre creditor asupra drepturilor salariale la angajator si a instituit poprire si la banca unde se vireaza ... (vezi toată discuția)
Executare silita codebitor Verisss Verisss Buna ziua, In urma cu 8 ani am contractat in calitate de codebitor (sotul fiind titular) un credit de nevoi persoanale - 14000 Euro, bani pe care i-am ... (vezi toată discuția)