avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj bunuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj bunuri

Ce inseamna "Stagiu procesual-Apel" intr-un proces de partaj bunuri daca s-a dat hotararea cu nr,31/2014?
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
kenno18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 10:04, 9 Mai 2014
Inseamna ca impotriva acelei hotarari s-a formulat apel urmand sa va judecati la instanta de control dupa ce veti primi citatia de la instanta competenta cu solutionarea apelului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complet: ncpc complet nr.3 apel tip solutie: declină soluţionarea ... mihaiklm2022 mihaiklm2022 Complet: NCPC Complet nr.3 Apel Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale procesuale invocată ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta in favoarea altei instante GaneaO GaneaO Am facut contestatie impotriva unui proces verbal incheiat in localitatea Sendreni (GL) si eu am depus contestatia la Judecatoria Tecuci. Dupa 2 termene ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza inaintarea apelului la instanta de apel? aidu aidu In data de 11.11.2014 am facut apel impotriva hotararii din 21.10.2014. Am depus cererea de apel la Tribunal, care judeca fondul. Nici pana astazi nu am ... (vezi toată discuția)