avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imposibilitate plata impozit pe imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imposibilitate plata impozit pe imobil

Buna ziua,
In cazul unui imobil care ar putea fi dobandit prin uzucapiune in 2016 (cand s-ar implini 30 de ani de posesie neintrerupta si neviciata) am ajuns in situatia imposibilitatii platii impozitului din motiv ca nu pot furniza CNP-ul proprietarului decedat acum 28 de ani.
Va rog sa ma informati daca exista riscul ca dupa obtinerea acestui CNP de la Oficiul Starii Civile si furnizarea acestuia la Administratia Finaniciara sa primesc o instiintare sau sa inceapa demararea unei proceduri de executare silita sau ceva similar pe motiv ca este vid de proprietare. Din informatii de pe internet am aflat ca se trece la executarea silita in cazul neplatii impozitului in termen de 15 zile de la primirea unei instiintari oficiale.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune etta etta care este procedura pentru obtinerea unei proprietati prin uzucapiune? ce acte doveditoare imi trebuiesc ? va multumesc. (vezi toată discuția)
Uzucapiunea- se mai aplica? DeanRomy DeanRomy Am niste rude care folosesc un teren al primariei de peste 30 de ani. Folosintza a fost neintrerupta si netulburata in aceasta perioada. Acum 15 ani tatal lor ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune..?? bună ziua ... tatăl meu a cumpărat acum 40 ... Lukas90 Lukas90 Uzucapiune..?? Bună ziua ... tatăl meu a cumpărat acum 40 de ani un teren langa casă cu contract de mana,nu am doar o copie făcută .persoana de la care ... (vezi toată discuția)