avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inchidere abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inchidere abonament telefonie mobila

Bunza ziua.am un abonament la orange de mai multi ani.conform contractului incheiat, ultima luna a perioadei contractuale este septembrie. problema mea este ca m-am mutat de la bloc la casa recent si in casa nu am semnal bun.am sesizat acest lucru la orange si mi s-a spus ca nu sunt raspunzatori de calitatea semnalului in locuinte.as dori sa incetez contractul cu ei, fara a suferi insa pierderi banesti.Este posibil acest lucru? Acest lucru nu se incadreaza la "calitatea serviciilor"? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:31, 9 Mai 2014
Depinde ce scrie in contractul pe care l-ati incheiat cu ei.Cititi unde scrie de reziliere a contractului, in ce conditii..etc.
Din pacate, nu mai gasesc contractul, l-am ratacit in procesul mutarii, acesta fiind si motivul pentru care am apelat la dvs.
Cei de la Orange aveau in contracte o clauza pentru semnalul indoor, nu stiu daca mai aveau acum un an si ceva cand ati facut dvs. abonamentul; o alta problema este ca atunci cand ati incheiat contractul locuiati intr-o zona unde era semnalul era in parametrii normali, deci nu va puteti intemeia o eventuala reclamatie la ANPC pe acest motiv.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme semnal orange elkecri elkecri Buna ziua, Sunt abonata la orange si de mai bine de jumatate de an nu avem semnal la telefon.De cele mai multe ori cand vreau sa apelez pe cineva imi zice ... (vezi toată discuția)
Abuz orange! se "baga" vreun avocat? Dorel Grab Dorel Grab Am incheiat anul trecut un contract cu Orange, e mult spus incheiat contract caci contractul nu l am primit decat la momentul rezilierii dupa ce l-am solicitat ... (vezi toată discuția)
Probleme la rezilierea contractului cu operator telefonie stc1 stc1 Buna ziua. In februarie 2012 am reziliat un contract de internet cu un anume operator de telefonie prin intermediul ANPC. Adica am trimis un mail cu ... (vezi toată discuția)