Buna ziua
am contractat un credit impreuna cu fostul meu sot in 2010 la BRD el imprumutant eu coimprumutant.Dupa contractarea creditului la 3 luni de zile am divortat, nu am facut partaj ,toti banii i-am bagat intr-o casa a bunicii lui si nu am decat chitante si facturi cu materiale de constructii.am un copil in intretinere de 3 ani jumatate, am rate de 1100 lei iar salariul este de 1987 ron.Astazi mi s-a pus proprire pe salariu 1/3 de catre executorul judecatoresc.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca este normal sa mi se puna proprire pe salariu din moment ce eu am credite contractate si reprezinta jumatate din salariu si nu am avut intarzieri niciodata si sunt unic intretinator.Cu oprirea respectiva, nu mai am din ce sa supravietuiesc si daca exista o cale juridica pentru a rezolva problema
vreau sa mai mentionez ca nu am fost inregistrata la biroul de credite sau centrala de risc cu aceasta datorie deoarece daca ma gaseau bancile la care am contracte in derulare cu siguranta nu mai imi dadeau credite
sa faceti contestatie la executare, dar si pt asta aveti timp 15 zile sa depuneti contestatie de la data cand vi s-a adus la cunostinta infiintarea popririi.