Am un proces simulat la tribunal prin elsa. S-au redactat si trimis toate actele, maine urmeaza faza orala. Imi puteti spune va rog cum trebuie sa imi fac pledoaria ? Nu am mai facut niciodata si imi vine greu, mai exact ce trebuie sa spun acolo ? Sa spun ceea ce am scris in cererea de chemare in judecata corelat cu intampinarea si cererea lor reconventionala ? ... Help ? :-? :-s Sau doar sa expun cererea de chemare in judecata ?
Buna seara!Trebuie prima data sa expuneti starea de fapt pe scurt, iar apoi sa expuneti argumentele legale pe care va bazati si care justifica admiterea actiunii formulate de dvs.Totodata trebuie sa explicati instantei, pe baza textelor legale, de ce ceea ce se invoca prin intampinare si cererea reconventionala nu poate fi retinut de catre instanta si drept urmare se impune admiterea actiunii formulate de dvs.Mult succes va doresc!
Va pregatiti apararea cum credeti intrucat nu exista o pledoarie tip aplicabila in toate cazurile civile deoarece exista deosebiri de la caz la caz care se aseamana in drept, dar este diferit in fapt...
Va uitati ce fac avocatii si apoi va veti orienta.
E posibil ca nici instanta sa nu va lase sa vorbiti prea mult...