avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare mostenire tata decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare mostenire tata decedat

Salut
Am dreptul la o mostenire dupa tata si vreau sa aflu pasii urmati pt a intra in posesia ei si cotele care imi revin mie in urma decesului tatalui meu .
Bunicii mei au avut 3 copii ,iar dupa ce bunicul a decedat s-a facut succesiune in care 2 dintre copii au cedat partea lor (casa + terenuri ) in favoarea fratelui lor (deci tatal meu ) .Cealalta jumatate din casa a ramas bunicii , iar terenurile i-au fost cedate in totalitate tatalui meu . Deci exista aceasta succesiune cu specificatiile pe care le-am amintit .
Dupa 5 ani a murit tatal meu ,care are 2 copii (eu si un frate) plus o sotie cu care era insurat de 3 ani la momentul decesului .
As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a intra in postenirii si pasii urmati pt asta .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andrei0901 , utilizator 21:44, 10 Mai 2014

Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
ContSters250994, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - dezbatere succesorala Vasile Olteanu Vasile Olteanu In urma cu 3 luni tatal meu a decedat.Mama a decedat in 1989, dar nu am facut dezbaterea . Mai am un frate. In 1992 tata s-a recasatorit. Masa succesorala se ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenirea radu1982 radu1982 am o mica problema ...tatal meu a murit in martie 2009 iar bunicul (tatal tatalui meu)in luna august al aceluias an.bunica inca este in viata insa acum sunt ... (vezi toată discuția)