avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credite achizitie apartament roman cu domiciul in ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credite achizitie apartament roman cu domiciul in strainatate

As dori sa stiu daca se poate face credite de catre un roman cu domiciliul in strainatate, pentru achizitionarea unui apartament.
Este vorba de fiul meu, el are dubla cetatenie romano-canadiana si momentan lucreaza in America.

Multumesc

Liliana

Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
Lilana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lilana , utilizator 19:46, 10 Mai 2014
Da, se poate, nu stiu daca si renteaza sau daca ii da.
Da, sunt de acord ca partea corecta sa nu fie partea niciunuia dintre cei doi.., dar in cazul apartamentului, daca renteaza, eu zic ca da, si noi locuim tot departe de tara si am dori sa ajungem la pensie inapoi in Romania asa ca am dori sa il cumparam impreuna dar ne-am gandit sa il ia el direct pe numele lui, noi find pensionari in curand sansele noastre fiind probabil mici. In sf daca stie cineva sa ne dea un sfat ar fi foarte bine, sau daca a mai fost cineva in situatia noastra ne-ar ajuta foarte mult.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rennoire pasaport romanesc expirat razvanmunteanu1 razvanmunteanu1 Buna ziua, Tatal meu locuieste in statul Florida, are cetatenie dubla romano-canadiana, pasaportul romanesc este expirat, nu detine buletin deoarece are ... (vezi toată discuția)
Romani cu domiciliu in strainatate Corina-Maria Corina-Maria Buna ziua. Va supun atentiei urmataorea speta: fiul meu a plecat in strainatate, impreuna cu sotia si fiica de 4 ani, cu contract de munca (e inginer IT) pe ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala in romania Irina_I Irina_I Buna ziua! As avea o nelamurire privind stabilirea rezidentei fiscale pentru o persoana care lucreaza in America (Atlanta). Lucreaza acolo remote pentru ... (vezi toată discuția)