avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

buna ziua am si eu intrebare se poate schimba incadrare doar prin semnarea fisei postului,sau trebuie semnat act aditional la contractul de munca?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 10 Mai 2014
Functia este o clauza in CIM separata de clauza "atributiile postului" , atributii care sunt descrise in fisa postului. Daca doriti sa modificati functia, de regula, veti incheia un act aditional si totodata veti modifica si fisa postului.
Modificarea functiei se face prin incheierea unui act aditional la c.i.m. si nu prin schimbarea fisei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Este corect asa? razvandicu razvandicu vreau sa va spun ca sunt de meserie inginer constructor dupa cum sunt incadrat si in contract ca functie dar mi a intocmit fisa postului pentru sef de ... (vezi toată discuția)
Modificari in lista sarcinilor din fisa postului PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua. Se doreste modificare unor puncte din fisa de post deoarece unele atributii nu-si mai au folosul in cadrul departamentului si adaptarea altor ... (vezi toată discuția)