avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Radio in cafenea
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Radio in cafenea

Buna ziua! As dori sa stiu in cazul in care doresc ca muzica de ambianta din cafenea sa fie data de un calculator conectat la internet si sa fie de la un radio, nu neaparat unul cu renume, dar si oricare post de radio ca sunt atatea pe net, se considera piraterie sau trebuie platite drepturi de autor.. Nu cunosc legislatia in vigoare, sunt doar angajata la cefeneaua respectiva si momentan muzica se asculta de pe CD cumparate, nu piratate, dar parca ascultand toata ziua aceleasi melodii devin deja plictisitoare atat pentru angajati cat si pentru clienti si de aceea vreau sa stiu daca este vreo problema daca ascultam muzica direct de la radio de pe net in caz ca vor aparea organele de control. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 16 Mai 2014
Nu se pune vorba despre o activitate nelegala, atata timpse platesc taxele pentru muzica de ambianta din cafenea. Sunt multe cafenele in care se asculta muzica fie la TV, fie la radio.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mp3 player - drepturi de autor maiam maiam Vedem pe strada o multime de persoane cu playere Mp3 sub forma de memory-stick. Raspund ei pentru melodiile inregistrate in aceste dispozitive? Pot fi trasi ... (vezi toată discuția)
Dj la un radio pe internet. pot difuza melodii pe care le-am descarcat, gratuit, de pe net? broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Am o foarte mare dilema legata de urmatoarea situatie: Doresc sa devin DJ la un post de radio pe internet, din pura pasiune...adica nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)