avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecarea în lipsã a unui recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecarea în lipsã a unui recurs

Buna seara! am contestat un proces verbal intocmit de ITM, in urma unui accident de munca; acum sunt in faza de recurs , la Curtea de Apel. Acum cateva zile, a fost primul termen. din motive obiective, nu mi-am angajat avocat, si din motive subiective, nu m-am prezentat la proces, dar am trimis o solicitate de judecare in lipsa. Ma asteptam sa se termine totul, acum , dar s-a amanat cauza, pentru comunicarea intampinarii. Imi poate explica cineva , despre ce este vorba?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:10, 11 Iunie 2014
Dupa comunicarea intampinarii puteti depune concluzii scrise daca sunteti pe vechea lege.
Puteti si sa nu depuneti nimic concluzii scrise.
si intampinarea cine trebuie sa o depuna? ITM-ul? probabil ar trebuie sa o primesc si eu acasa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
ContSters254006, utilizator
Intampinarea o depune partea adversa.
Probabil ca a depus-o.
Buna dimineata! sunt la al doilea termen, recurs la curtea de apel, contestare act administrativ. azi este sedinta. la primul nu am fost, dar am trimis o solicitate de judecate in lipsa. Acum, la al doilea termen, mi-am propus sa ma duc. NU ma reprezinta nici un avocat. pt ca m-am simtit foarte rau, de dimineata, nu m-am putut duce la proces, deci nici cererea de judecare in lipsa nu am trimis-o... Ce se intampla in acest caz, cu procesul? se judeca n lipsa, se amana? va rog, daca imi poate oferi cineva informatii! Va multumesc!
Nu este necesar să solicitați judecata în lipsă la fiecare termen. O singură dată este suficient. Instanța a decis și fără ca dvs. să fiți prezentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Intampinare sau concluzii? nitmar nitmar am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs - contestatie la suspendarea executarii silite laau laau Partea adversa a declarat recurs- contestatie la suspendare silita deoarece judecatoria a admis suspendarea executarii silite la cererea mea. As avea nevoie ... (vezi toată discuția)