Buna seara! am contestat un proces verbal intocmit de ITM, in urma unui accident de munca; acum sunt in faza de recurs , la Curtea de Apel. Acum cateva zile, a fost primul termen. din motive obiective, nu mi-am angajat avocat, si din motive subiective, nu m-am prezentat la proces, dar am trimis o solicitate de judecare in lipsa. Ma asteptam sa se termine totul, acum , dar s-a amanat cauza, pentru comunicarea intampinarii. Imi poate explica cineva , despre ce este vorba?
Buna dimineata! sunt la al doilea termen, recurs la curtea de apel, contestare act administrativ. azi este sedinta. la primul nu am fost, dar am trimis o solicitate de judecate in lipsa. Acum, la al doilea termen, mi-am propus sa ma duc. NU ma reprezinta nici un avocat. pt ca m-am simtit foarte rau, de dimineata, nu m-am putut duce la proces, deci nici cererea de judecare in lipsa nu am trimis-o... Ce se intampla in acest caz, cu procesul? se judeca n lipsa, se amana? va rog, daca imi poate oferi cineva informatii! Va multumesc!