avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

BUNA ZIUA,
POATE UN ANGAJAT SA FIE INCADRAT IN FUNCTIA DE DIRECTOR ECONOMIC AVAND STUDII SUPERIOARE ECONOMICE TERMINATE (3 ANI) DAR FARA EXPERIENTA ANTERIOARA?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: m.monik , utilizator 12:52, 10 Mai 2009
carmen crenguta:
1. Pai, ce scriseram noi mai sus? La stat, fiecare unitate are conditiile sale de studii si vechime pe un post iar la particular nu mai este asa.
2. Ar fi o constrangere legala si la privati la anumite functii economice cum ar fi contabil sef, economist contabil, care se supun Legii contabilitatii siCCECAR. Celelalte functii economice (din comp. de aprovizionare, vanzari, organizare etc) nu au conditii deosebite impuse la angajare pe post.
Taisa a scris:

Buna ziua. Mereu ma ratacesc pe Forum, va rog sa ma scuzati ca am postat aici.

Va prezint urmatoarea situatie: am o colega referent debutant, regim contractual, a trecut perioada de debut, dar nu stiu cum ajunge in referent III. Transformam postul din debutant in referent treapta III ori necesita si examinare in comisie de examen !? La evaluarea profesionala a obtinut 21 puncte, ori in HG.775/98 se precizeaza ca se poate promova cu punctaj intre 28-30. Nu ma regasesc in legislatie si nu stiu cum sa procedez. Sper sa ma lamuriti. Multumesc.

Cam greu de promovat cu un astfel de punctaj :(
Multumesc frumos pentru atentionare...eu aproape ca nu luasem in seama acest aspect!!!
multumesc pentru raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)