avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit ipotecar vs imobiliar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit ipotecar vs imobiliar

Salut am si eu o rugaminte la voi care este diferenta intre creditul imobiliar si cel ipotecar. Ideea mea este ca vreau sa imi iau prima mea locuinta dar nu prin varianta "prima casa". Va rog dati-mi niste idei cum si ce sa fac. app nu am bani asa ca sunt nevoit sa imprumut de la banca suma respectiva si vreau sa ma invatati cu bancile ce si cum sa cer. multumesc anticipat.
diferenta asta am lamurito si asta imi mai da o sansa sa fac cateceva dar acum revin cu o alta intrebare vreau sa iau o locuinta in alt judet se poate face asta ?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca olimpia baciu olimpia baciu o intrebare legat de executarea silita a bancii ? am un credit la o banca , credit de nevoi personale garantat cu salariu, fara credit ipotecar. Asa cum se ... (vezi toată discuția)