avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Procuror criminalist
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Procuror criminalist

buna ziua. m-ar interesa sa fac facultatea de politie (academia de politie" al.i.cuza") cu specializarea drept. am posibilitatea cu aceasta facultate sa ajung procuror criminalist (am citit pe multe site-uri ca trebuie facultatea de drept) ? multu anticipat
Acest subiect a mai fost discutat pe forum, asa ca va este de folos urmatorul link:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Drept politie și criminalistică -student caut raspunsuri doodleeep doodleeep Sunt student în anul 2 la drept și încă nu sunt prea sigur de ce voi face pe viitor. M-ar fi interesat o carieră în domeniul criminalisticii si pot face ... (vezi toată discuția)
Procuror criminalist andrada.elena31 andrada.elena31 Sunt la liceu și aș dori să urmez o carieră în domeniul criminalisticii, mai exact îmi place ideea de procuror criminalist, în ideea că acesta e cel ... (vezi toată discuția)