avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchiderea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchiderea contractului de munca

Buna ziua.Am lucrat la o firma din luna august pana in luna decembrie inclusiv.Din ianuarie am renuntat deoarece angajatorul nu dadea bani la timp si nu a platit nici contributiile sociale.Din ianuarie i am cerut incetare contractului de munca dar acesta
nu a vrut sa mi inregistreze cererea de demisie(motivandu mi ca nu are timp).Am facut si o sesizare la itm iar in urma controlului administratorul firmei a negat faptul ca ar fi primit vreo solicitare din partea mea.Tin sa precizez ca eu pana la aceasta data sunt trecut prezent in pontaje .Ce pot face sa mi inchid contractul de munca?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 11 Mai 2014
Trimite-ti prin posta - scrisoare recomandata cu confirmare de primire - cererea dvs de demisie fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez in aceasta situatie? dsilviu dsilviu Buna seara! Am si eu o problema. Sunt angajat la o anumita firma de 10 luni de zile ca si operator calculator (asa este specificat in contract). Pot sa spun ... (vezi toată discuția)
Fortat sa imi dau demisia Adrian_Petre Adrian_Petre Buna ziua, Problema mea este urmatoarea..Societatea unde lucrez mi\'a inchis contractul de munca incepand cu decembrie 2008 , fara ca eu sa semnez si fara ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot asigura? Elena Alexandra Elena Alexandra Bună seara! Am lucrat la o societate din data de 06.02.2017 pana în data de 10.06.2018 când mi am dat demisia fără preaviz. În luna august am rămas ... (vezi toată discuția)