Bună seara! Am lucrat la o societate din data de 06.02.2017 pana în data de 10.06.2018 când mi am dat demisia fără preaviz. În luna august am rămas însărcinată acum având 12 săptămâni de sarcina. Firma unde am lucrat nu vor sa îmi încheie contractul de munca și au dat declarație pe propria răspundere ca nu au primit nici o demisie,ceea ce nu este adevărat.
Vreau sa mă asigur la cnas dar când mi am scos adeverinta de la anaf apar cu venituri realizate lunare iar la cas apar neasigurata. Cu administratorul firmei nu se poate discuta iar pana nu primesc decizia de încetare a contractului nu mă pot asigura.
Cum pot proceda mai departe?
Mulțumesc
Am copie după demisie,dar nu au vrut sa îmi d'ea număr de înregistrare și fetele din magazin care sunt martore.
Nu sunt singura care îi fac lucrul ăsta,aproape toate fetele au plecat și le'au făcut același lucru.
Am făcut sesizare la itm au fost în control la firma,dar administratorul a dat declarație pe propria răspundere ca nu a primit nici o demisie din 01.06.2018-13.08.2018 când au fost inspectorii în control.