avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotarare judecatoreasca

In cazul in care fac un acord de recunoasterea vinovatiei cu domnul procuror ,iar dansul i mi da o pedeapsa cu suspendare ,instanta poate sa de o pedeapsa care sa nu duca la anularea permisului?
Daca instanta hotaraste anularea pedepsei, permisul mai este anulat ? .

Va Multumesc
Procurorul nu are competenta pentru a da o pedeapsa!!!!!

Pedeapsa cu suspendare se da numai de catre instanta, printr-o hotarare judecatoreasca!

Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca ajungeti la un acord cu procurorul pe o solutie de renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei nu vi se anuleaza permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoastere a vinovatiei dragogos dragogos Buna ziua!!! Am si eu o intrebare. Cum e cu \\"acordul de recunoastere a vinovatiei\\"??? Mentionez ca am fost depistat conducand sub influena alcoolului. 0.99 ... (vezi toată discuția)
Acord de vinovatie permis conducere Cristiancsl Cristiancsl Buna ziua ! In data de 25.05.2014 , ( de ziua mea ) , am fost oprit de catre un agent de circulatie pe cheiul Dambovitei , moment in care mi sa pus aparatul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie C_Isaincu C_Isaincu Buna ziua . Am fost azi la politie. Rezultate probe alcolemie prima 1,25 a doua 1,05 .Am recunoscut tot, inclusiv regrete ,declaratii tot Nu erau ... (vezi toată discuția)