avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Recalcularea Salariului - Asistent Medical Generalist
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Recalcularea Salariului - Asistent Medical Generalist

Am fost anagajata infirmiera din 15.03.2004.
Din data de 1.10.2008 am avansat la functia de Asistent Medical Debutant cu un salariu de 600 RON.
Am ramas cu salar de infirmiera - 788 +spor de vechime 25% + spor de preventie 15%
Pe 30.04.2011 salariul s-a modificat la salariu de baza brut S2= 1023 +S3 =102.
La ora actuala am un salar de baza nou 1187 - gradatia 5 .
In 12.12.2013 am dat examenul de grad principal, pe care l-am luat cu 9,40.

Am mers la RUNOS si mi s-a spus ca nu ma incadrez in grila de salarizare corespunzatoare, si nimeni din serviciul RUNOS nu vrea sa-mi spuna cum sa ma incadrez in grila.

Ce trebuie sa fac sa ma incadrez in grila de salarizare corespunzatoare gradatiei mele?

Multumesc

PS: Mentionez ca am colege Asistente cu vechime mai mica,fara principal si s-au incadrat in grila cu un salar de aproximativ 1800 RON.

Alte discuții în legătură

Reincadrare functionar public 2011 FUNCTIONAR PUBLIC REFERENT PRINCIPAL SALARIU 560RON ABSOLVENT FACULTATE ADMINISTRATIE PUBLICA ,DAT EXAMEN CLASA 12.11.2010 INCADRAT CONSILIER ASISTENT ... (vezi toată discuția)
Calcularea salariului pt asistent medical pr in sistemul de urgenta 2012 raindrop1 raindrop1 Buna ziua,sunt asistent medical in sistemul de urgenta.Anul trecut am promovat examenul de grad principal sesiunea noiembrie 2011.Am privit actul aditional pt ... (vezi toată discuția)
Incadrare la promovare functionari publici lenareg lenareg Buna seara, Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare caz concret: - ... (vezi toată discuția)