avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa furate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa furate

Buna seara, in urma cu 3 ani am cumparat o casa in oras,in contractul pe care l-am semnat i-am pus buniciii mele clauza de habitatie viagera.
De curand vrand sa caut un document in actele casei am constatat ca absolut toate actele casei mi-au fost furate( proiect,act vanzare cumparare si toate cele)
Mentionez ca nu suspectez pe nimeni
Intrebarea mea este: Ce trebuie sa fac in situatia actuala exceptand plangeri la politie sau penale,vreau doar actele casei,de unde le pot solicita?
Va multumesc
De la notarul unde ati incheiat contractul de vanzare-cumparare. Copiile pe care vi le elibereaza notarul au aceeasi valoare ca exemplarele pierdute.
Va multumesc pentru raspuns,dar dc eu dupa decesul bunicii o sa vreau sa vand casa as putea sa vand casa doar cu actele pe care notarul mi le-ar da?
Da, desigur. Casa o puteti vinde facand dovada ca sunteti proproprietar cu extrasul de carte funciara eliberat de OCPI.
O întrebare, am pierdut actele la casa pe care sunt proprietar, sa zicem ca le găsește cineva cu legături pe la notar sau pe alt undeva, ce ar puate sa facă cu ele?
Și ce trebuie sa le refac complet?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul proprietar, apoi eu noul proprietar la vanzare am cerut si includerea unei clauze de ... (vezi toată discuția)
Prima casa 4 cata26 cata26 Buna ziua! As vrea dc se poate sa ma lamuriti intr o chestiune....maine semnez Contract Vanzare-Cumparare prin programul Prima Casa!Proprietarul cere drept de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare intre mine si fiul meu liana vasilica liana vasilica deoarece am mari probleme de sanatate as dori sa vand casa fiului meu. as vrea sa stipulez in contract sa nu pot fi data afara din casa atat cat traiesc si el ... (vezi toată discuția)