avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii prin care o firma poate subinchiria unei alte ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii prin care o firma poate subinchiria unei alte firme spatiu de birou

Buna ziua, am inregistrat la Registrul Comertului , cu contract de comododat sediul social si punctul de lucru al unei firme intr-o garsoniera. Proprietarul garsonerei este persoana fizica. Acum doresc sa inchiriez garsoniera unei alte firme. In ce conditii se poate face acest lucru?

1. Pot face direct un contract de inchiriere intre firme?
2. Pentru functionarea noii firme in garsoniera trebuie din nou acordul proprietarilor si asociatiei de locatari?
3. Ce obiect de activitate conform codului CAEN trebuie sa ai pentru ca o firma sa subinchirieze la randul ei un spatiu inchiriat?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: imobiliare , utilizator 18:27, 12 Mai 2014
Buna ziua,

1. Da, daca vi se permite prin contractul initial, dar nu uitati de conditia unicitatii sediului.
2. Da
3. Nu conteaza din punctul de vedere al Registrului Comertului.

Succes,
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social si spatiu inchiriat Diana Vladu Diana Vladu Buna ziua! Doresc sa ma lamuriti si pe mine cu cateva explicatii.Cunosc pe cineva care detine o firma cu sediu social in garsoniera unui bloc.De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Sunt administratorul unui srl, cod caen 7420 servicii foto Catalinafoto Catalinafoto Bună seara! Sunt administratorul unui SRL, cod CAEN 7420 (servicii de fotografie) . Intenționez sa închiriez o garsoniera in alt oras decât sediul firmei. ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)