Dupa 18 ani de concubinaj m-am despartit de mama copilului meu,baiatul a vrut sa vina cu mine,a urmat procesul pentru custodia minorului si obligare mamei minorului la plata pensiei alimentare.In decurs de 3 ani minorul a creeat multe probleme prin urmare l-am trimis la mama lui.e normal a inceput procesul de reincredintare a minorului,astazi ..dupa 6 luni l-am revazut si am discutat in amanuntire cu minorul si dupa cele discutate cu el a reiesit ca el ar sta la o prietena de-a lui.Era pot spune asa pe clasa 11,dupa plecarea lui probabil in urma absentelor a urmat exmatricularea,Am discutat despre o reintoarcere in familia mea ,el ar vrea dar sa-i platesc niste datorii si vin cu rugamintea la dumneavoastra sa ma sfatuiti cum sa fac?procesul este pe 28 si daca minorul se reintoarce eu voi fii obligat la o plata ca minorul ar fi stat la ea?mentionez ca eu in fiecare luna cind primeam pensia o returnam prin posta.sa nu am probleme.
Procesul a inceput pe data de 26 Noiembrie anul trecut.el plecind pe 23 la mama lui.VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE
Cine a inceput acest proces ? Cu mama ati vorbit, comunicati ?
Puteti renunta la proces. Nu datorati pensie daca nu s-a cerut sau renuntati la proces.
Cand vor mai fi probleme cu copilul, iar il trimiteti la maica-sa ? Si maica-sa pe la prieteni ?
Procesul e inceput de mama lui,sa comunic cu mama lui nu e posibil dupa raul care m-i la facut,am crezut ca ea se poate numi mama.voi incerca sa-l aduc pe calea buna pe minor avind in vedere trecutul sau cu mama lui.Speer sa ma asculte.
Pai la proces spuneti asta, ca nu a stat cu mama si pt ca ati aflat ca nu se intereseaza de el, l-ati luat inapoi si el vrea sa vina.. etc.
ce varsta are copilul ?
Miine imi aduc baiatul acasa,din discutiile avute cu baiatul am inteles ca mama lui va cere bani pentru cele 6 luni care ar fi stat acolo la ea teoretic,baiatul iar fi spus ca din 6 luni...5 luni nu ar fi stat in aceea casa si nu ar fi corect sa ceara bani mama lui.Mama lui e avara dupa bani,pe 28 cind o sa avem procesul baiatul va fi cu mine si in caz ca mama lui va deschide discutia de bani,am sa-i spun la judecator ca minorul se afla cu mine si va avea un cuvint de spus.Nu m-i se pare normal ca baiatul sa fie in grija mea sii sa si platesc bani ,oare judecatorul va tine cont de vorbele minorului?