avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achizitie locuinta in alt judet decat cel de domiciliu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achizitie locuinta in alt judet decat cel de domiciliu

Buna ziua revin si eu cu o intrebare. Vreau sa imi achizitionez o locuinta dar intr-un alt judet. Problema mea este ca de fiecare data cand ma duc la o sucursala din orasul meu mereu oamenii de acolo ma trimit acolo unde vreau sa imi achizitionez locuinta. Eu consider ca ofertele nu sunt in functie de unde vrei sa iei locuinta pentru ca banca este aceeasi. Rugamintea mea este cei care au luat cum este cel mai usor si sigur de luat . Mentionez ca am un salar bunisor si vreau doar pe 15 ani. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 11:05, 13 Mai 2014
Buna ziua!
Da, "oferta" bancii nu are cum sa difere de la o sucursala la alta. Nici salariul nici durata pe care doriti sa contractati creditul nu au relevanta pentru situatia adusa in discutie. Nici competenta teritoriala a notarilor nu afecteaza acest caz. Prin urmare, singurele argumente pentru directionarea dumneavoastra de catre unitatile bancare catre sucursalele din judetul unde este situat imobilul trebuie sa aiba legatura cu normele de organizare si functionare ale bancii (limite de competenta, drept de semnatura a conducatorului unitatii etc)

Spor si voie buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post ioana miu ioana miu Buna ziua, Ma numesc Ioana si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. In luna decembrie 2008 am fost anuntata ca postul pe care eu il ocup in firma se v-a ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna coasigurat ? avantaje si dezavantaje cristina ghitiu cristina ghitiu Buna ziua , Rog sa ma ajutati cu o definitie mai clara asupra a ceea ce inseamna coasigurat . Mama mea nu lucreaza nicaieri si doreste sa o declar ca ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar conditionat de viza de flotant chlcristian chlcristian Buna seara, Am si eu o mare dilema si am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Doresc sa contractez un credit ipotecar si am actul de ... (vezi toată discuția)