avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taierea tevilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taierea tevilor

Locuim intr-un bloc in care nu mai suntem bransati la conductele de caldura de la cet de 10 ani...intrebarea este.:..putem taia tevile de caldura din subsolul blocului?acum tevile sunt proprietatea noastra sau a cet-ului?ce demersuri se pot face in acest sens si unde anume ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:53, 13 Mai 2014
Instalatia din subsolul tehnic al imobilului constituie parte comuna si apartine asociatiei de proprietari
Asociatia de proprietari poate decide in adunarea generala sau prin comitetul executiv dezafectarea instalatiei,valorificarea acesteia si utilizarea sumelor rezultate pentru lucrari de intretinere si reparatii imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar tevi subsol bloc eubogdan eubogdan as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)
Taiere tevi subsol bloc debransat de la cet brasov costinbularca costinbularca Buna ziua, intrebare: se pot taia tevile din subsolul unui bloc debransat de la CET Brasov? Ma refer doar la acele tevi care au fost folosite pt furnizarea ... (vezi toată discuția)
Tevile de caldura de la subsol e_creanga e_creanga Suntem 12 apartamente cu centrale termice pe gaz si 4 apartamente cu incalzire de la CET.Nu exista repartitoare de caldura dar avem la subsol ... (vezi toată discuția)