avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pierdere fiscala PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pierdere fiscala PFA

Buna ziua,

Se poate recupera pierderea fiscala din anul 2012 din venitul net pe anul 2013? se trece pierderea in declarati 200 la cheltuieli deductibile? Multumesc! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 09:36, 13 Mai 2014
Buna ziua!
Pierderea fiscala din 2012 se poate recupera prin depunerea la anaf a unei cereri de acoperire a pierderii.
Declaratia 200 o depuneti cu datele din 2013 (fara pierdere).
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
Elis Ismail, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere fiscala pfa ana_mirea ana_mirea sunt Intreprindere Individuala, autorizata din iulie 2008, platitor de TVA si impozit pe venit real. In 2008, 2009 si 2010 am inregistrat pierderi fiscale. In ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc pensia SurduBogdan SurduBogdan Buna ziua! am si eu o nelamurire si as dori ajutor din partea unui cunoscator....am un pfa si in luna ianuarie 2012 mi-am declarat declaratia de venit pe anul ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 200 la pfa ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Va rog sa imi spuneti , la un PFA care in anul 2011 a avut pierdere fiscala 521 lei , declarata in D 200 / 2011 , dar care in anul 2011 ... (vezi toată discuția)