avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul dobanda penalizatoare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul dobanda penalizatoare

Cum se calculeaza dobanda penalizatoare si care este ultima legislatie referitoare la aceasta .
Cel mai recent răspuns: flori_c , utilizator 13:00, 13 Mai 2014
Depinde la ce vreti sa calculati dobanda penalizatoare.
ajutor financiar Legea 315/2006 necuvenit (nu au avut sentinta definitiva si irevocabila).Plata a fost facuta in septembrie 2012.In urma controlului Curtii de Conturi , trebuie sa recuperam banii ,evident cu dobanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un raspuns de specialitate-ajutor financiar 100 euro cadre didactice LUMI1971 LUMI1971 Am o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie prin care cadrele didactice si-au castigat in instanta plata ajutorului financiar 100 euro pentru carti ... (vezi toată discuția)
Abrogare articol privind recalculare sal funct publ martin77 martin77 Cf oug 65/2014 se abroga articolul de lege privind recalcularea salariilor funcționarilor publici. Ce sa intelegem din asta?pot rămâne cele de dinainte, ... (vezi toată discuția)
Penalitati pentru o executare judecatoreasca tergiversata? clau1858 clau1858 Salut tuturor In urma cu aproximativ 6 ani am demarat un proces cu o companie a statului pentru o expropiere si am parcurs toate etapele de judecata, ... (vezi toată discuția)