avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Atentionare declaratie 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Atentionare declaratie 112

Buna ziua!
Am transmis noua declaratie 112 si imi apare urmatoare atentionare

Nu exista erori de validare.
ATENÞIONARI:
A: validari globale
Creanta 06. Contributia de accidente de munca datorata de angajator diferita de suma calculata
atentionare regula: A21.6: (pt. codOblig=416) suma introdusa (4) = suma calculata conform regulii (5)

Aceasta se calculeaza automat, deci unde am gresit eu in procesarea acestei declaratii. Luna trecuta am completat-o la fel si nu mi-a aparut aceasta atentionare.

Trebuie sa trimit rectificativa?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:08, 13 Mai 2014
Vedeti daca nu cumva ati modificat la vreun angajat venitul brut dupa ce ati intocmit D112 in totalitate. Daca ati facut-o, atunci trebuie sa stergeti creantele si sa le puneti din nou, apasand butonul galben din stanga pentru toate cele 10 creante.

Dati-o rectificativa pentru ca este posibil sa v-o fi primit-o pe server chiar cu aceste erori (atentionari.

De regula:
daca ati intocmit o declaratie si ati semnat-o, apoi vreti sa faceti o modificare la vreun angajat,
- se sterge semnatura;
- se sterg toate contributiile din tabelul centralizator;
- se face modificarea;
- se adauga toate cele 10 creante
- se semneaza din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa d112 cornelusha cornelusha Buna dimineata, incepand cu 01.02.2013 indemnizatia mi-a fost marita.In D112 la Sectiunea A nu am modificat suma datorata nici la impozitul pe venit si nici ... (vezi toată discuția)
Eroare la depunerea declaratiei 101 ocristina ocristina Am depus declaratia 101 si imi apare urmatorul mesaj: Nu există erori de validare. ATENŢIONĂRI: A: validari globale atentionare regula: 46: Suma nu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 niko79 niko79 Buna ziua! Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)