Buna ziua!
Am transmis noua declaratie 112 si imi apare urmatoare atentionare
Nu exista erori de validare.
ATENÞIONARI:
A: validari globale
Creanta 06. Contributia de accidente de munca datorata de angajator diferita de suma calculata
atentionare regula: A21.6: (pt. codOblig=416) suma introdusa (4) = suma calculata conform regulii (5)
Aceasta se calculeaza automat, deci unde am gresit eu in procesarea acestei declaratii. Luna trecuta am completat-o la fel si nu mi-a aparut aceasta atentionare.
Vedeti daca nu cumva ati modificat la vreun angajat venitul brut dupa ce ati intocmit D112 in totalitate. Daca ati facut-o, atunci trebuie sa stergeti creantele si sa le puneti din nou, apasand butonul galben din stanga pentru toate cele 10 creante.
Dati-o rectificativa pentru ca este posibil sa v-o fi primit-o pe server chiar cu aceste erori (atentionari.
De regula:
daca ati intocmit o declaratie si ati semnat-o, apoi vreti sa faceti o modificare la vreun angajat,
- se sterge semnatura;
- se sterg toate contributiile din tabelul centralizator;
- se face modificarea;
- se adauga toate cele 10 creante
- se semneaza din nou.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Rectificativa d112
cornelusha
Buna dimineata,
incepand cu 01.02.2013 indemnizatia mi-a fost marita.In D112 la Sectiunea A nu am modificat suma datorata nici la impozitul pe venit si nici ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300
niko79
Buna ziua!
Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)