avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransare retea electrica pentru chirias Primarie in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransare retea electrica pentru chirias Primarie in zona istorica

Este vorba despre o casa cu mai multe apartamente, 2 proprietari persoane fizice si al treilea proprietar Primaria, care a inchiriat, casa situandu-se intr-o zona istorica, zona "rosie" a orasului. Chiriasul Primariei are voie sa-si faca bransament la reteaua electrica doar cu acordul verbal al vecinului de pe aceeasi parte a casei (apart. Primariei se situeaza in curte, nu are perete direct la strada), respectiv sa traga firele pe peretele acestui vecin si sa monteze contorul pe fatada apartamentului acestuia, sau are nevoie de acordul scris, notarial, al vecinului? Dar pentru alte lucrari de bransare la retele, apa, canal, si renovari, cum trebuie procedat? Mentionez ca nu exista constituita asociatie de proprietari/locatari. Multumesc

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)