avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie radar cotorca - Sfaturi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie radar cotorca - Sfaturi

Buna Ziua,
Sa incep cu inceputul. Pana anul acesta in luna martie am condus autoturismul firmei care acum este proprietate personala. In luna aprilie a venit prin posta la societatea unde lucrez o comunicare cum ca in data de 5.11.2008 masina care era in posesia mea era inregistrata de camera din cotorca cu o viteza de 87Km/h. Am completat comunicarea cu datele mele personale (pentru ca la mine se afla in acel timp masina) si am mai specificat cum ca masina nu se afla in acea zi si la acea ora in localitatea respectiva (era intr-o zi de miercuri cand eu ma aflam la serviciu iar masina era in parcare). Astazi 05.05.2009 am ridicat de la posta o recomandata cu procesul verbal. Din cate am inteles contestatia se poate depune la judecatoria urziceni.
As dori un sfat cum as putea sa procedez in aceasta situatie si eventual ce ar trebui sa scriu in plangerea pe care o voi depune. Pot sa cer despagubiri pentru drumul (drumurile) care le voi face la Urziceni? (eu locuiesc in Bucuresti)

Va multumesc anticipat,
Florin
Cel mai recent răspuns: yoflorinb , utilizator 08:40, 8 Mai 2009
de pe 5.11.2008 pana pe 5.05.2009 nu sunt 6 luni????
Nu se prescrie fapta daca nu-ti este comunicata in termen de 6 luni???
sincer nici nu stiu... este prima data cand mi se intampla. o sa ma duc miercuri 13.05.2009 pana la urziceni la judecatorie sa vad cum o rezolv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar ochi.albastrii ochi.albastrii Daca poza radar e neclara nu se vede clar numarul de inmatriculare , fiind inregistrat de radar pe timp de ploaie , iar pe poza apare litera T ... (vezi toată discuția)
Litara "t" pe poze radar Eu contest Eu contest Buna ziua, vreau sa aflu daca sunt victima unui abuz din partea politiei rutiere, care mi-a suspendat carnetul pentru viteza. In timpul procesului mi s-au ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal radar mobil bbarlea bbarlea Buna ziua, In 1 mai 2009 am fost oprit de un echipaj de politie cu motivul ca ma deplasam cu 65 km/k in localitate. Aparatul radar era amplasat pe un Logan ... (vezi toată discuția)