avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mod de trimitere a unei intampinari la instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mod de trimitere a unei intampinari la instanta

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti daca se poate trimite catre instanta o intampinare prin servicii postale de curierat rapid. Daca da, cum anume trebuie completat, se poate cere confirmare de primire si continut delcarat, ca la trimiterea clasica prin posta romana?
Cel mai recent răspuns: CristescuD , utilizator 12:28, 14 Mai 2014
Se pot comunica inscrisuri catre instanta si prin curierat rapid
Daca doriti dovada preluarii corespondentei este necesar sa va deplasati la sediul unitatii de curierat si sa solicitati copie dupa documentul de preluare plic/ inscrisuri adresat de dv
Mai rapid este metoda prin fax,ocazie cu care obtineti imediat OK-ul de preluare
Multumesc. Fax nu este, deci voi folosi metoda curierat.
Fax gasiti la orice oficiul postal
Multumesc pentru raspuns. Oare cum ies mai ieftin, sunt cca 30 pagini de trimis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata intampinare doriangray doriangray Buna ziua! Am primit o cere de chemare in judecata, de fapt nu stiu cum sa-i spun , cineva m-a reclamat la tribunal, sectia civila , deci nu la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Termen notificare contract de inchiriere AnnaM AnnaM Am trimis proprietarului notificare de incetare a contractului de inchiriere (Conform contractului cu 60 de zile inainte incetarea acestuia). Acum s-a intors ... (vezi toată discuția)
Pot trimite prin posta actele executare? Imparatul Imparatul Pentru ca este foarte departe, tocmai la capatul tarii, paratul pe care trebuie sa-l execut, va intreb, daca pot trimite actele necesare si cereea de executare ... (vezi toată discuția)