avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Cum interpretati articolul respectiv?
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Cum interpretati articolul respectiv?

Producţia unui film realizat cu ajutorul creditului pentru producţie, al sprijinului financiar automat pentru succes de public, precum şi al sprijinului pentru calitatea artistică trebuie să înceapă în maximum un an de la semnarea contractului, iar realizarea copiei standard nu trebuie să depăşească 2 ani de la acea dată.

Intrebarea este> ,,de la acea data``, se refera de la data semnarii contractulu, sau de la inceperea productiei filmului.
Cu alte cuvinte, copia standar trebuie predata la 2 ani de la semnarea contractului sau la doi ani de la inceperea productiei filmului?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:53, 14 Mai 2014
Consider ca, asa cum ati redat textul, termenul pentru cei 2 ani se calculeaza de la data inceperii productiei filmului.
Insa, contractul fiind legea partilor, raspunsul ar trebui sa il gasiti in clauzele contractuale si in intentia partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data semnare si data incepere activitate contract individual de munca negrunegativ negrunegativ Buna ziua, Puteti sa imi spuneti daca exista o limita de data intre data semnarii contractului si data incheierii contractului? Ca exemplu, eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca incepand cu 2 martie 2016, inregistrat in revisal pe 1 martie 2016, analizele efectuate 29 februarie, contractul semnat 29 februarie Popu Popu Buna, Contract individual de munca, data inceperii activitatii 2 Martie 2016, inregistrat in revisal sub numarul \"20160301_...\" pe data de 1 martie, semnat ... (vezi toată discuția)
Data incheierii contractului de munca mihaela495 mihaela495 Am o nelamurire legata de data incheierii CIM si transmiterea lui in Revisal. Am inteles ca data incheierii CIM trebuie sa fie anterior inceperii activitatii ... (vezi toată discuția)